Webdesign

Egy designer nem tud mindent a weboldal szerkesztésről, viszont elengedhetetlen, ha igazán egyedi és szép site-ot szeretnél!

Webdesign - Carbon Free ServerA Web&Brand a bySilluDesign stúdió webdesign-nal és vállalati megjelenéssel foglalkozó ága. Célunk segíteni a márkák felépítését és megjelenését, legyen szó kezdő vagy működő üzletről. Megrendelőink igényeit tartjuk szem előtt és formáljuk azt szakértelmünk és tapasztalataink szerint. Ennek érdekében ügyfeleinkre partnereinkként tekintünk, megismerjük üzletüket és megértjük, hogy mit szeretnének elérni munkánk által.

Kreatív megoldásainkkal arra törekszünk, hogy egy letisztult, megnyerő és hatékony vállalati megjelenést hozzunk létre, mely illeszkedik az üzlet profiljához és hozzájárul annak növekedéséhez.

A design mellett figyelmet fordítunk a marketingre, eladásösztönzésre, segítünk a pozícionálásban és a tartalom megformálásában.

Azt tartjuk szem előtt, hogy megrendelőink ügyfelei is elégedettek legyenek, hiszen ez az, ami meghatározza egy üzlet sikerességét.

Szolgáltatásaink:

  • Webdesign (egyszerűbb és bonyolultabb weboldalak, webáruházak): a webdesign határozza meg azt az első és egyben átfogó benyomást egy üzletről, ami a felhasználókban kialakul. Ezért úgy tekintünk rá, mint kulcsfontosságú és összetett folyamatra. Célunk egy profitot termelő, minőségi és hatékony weboldal létrehozása, mely nem csak vonzó, de felhasználó barát is egyben.
  • Branding/arculttervezés: a vállalati megjelenés az egyik legfontosabb eleme egy üzletnek. A logó és az arculat építi fel azt a képet és brand-et, ami felismerhetővé tesz és megkülönböztet. Egy egyedi stílus létrehozásánál számos tényezőt kell figyelembe venni, ami meglehetősen nehéznek bizonyulhat, ezért fontos, hogy hozzáértők kezeljék.
  • Brosúrák, prospektusok, egyéb kiadványok tervezése és szerkesztése: figyelembe véve a már meglévő arculatot és üzleti profilt.
  • Online és offline prezentációk készítése: adott, konkrét tartalom hiányában vállaljuk az átadott információ- és adathalmaz szelektálását és a prezentálásra megfelelő tartalom összeállítását.
  • Infografikák készítése: elkészítése túlmutat az egyszerű design munkán, hiszen olyan gondolkodásmódot igényel, ami nem természetes mindenki számára. Az infografikák lényege, hogy egyszerűsítenek, tömörítenek egy témát, az információt vizuálisan jelenítik meg, jó esetben új szemszögből mutatnak rá a lényegre, így nagyszerű elemei lehetnek a brand-építésnek, marketingnek, oktatásnak.
  • Egyéb grafikai munkák

A Web&Brand – bySilluDesign stúdióban munkánk során ötvözzük az egyéni megközelítést a hagyományos módszerekkel, hogy időben és precízen nyújtsuk ügyfeleink számára azt a terméket és szolgáltatást, amire szükségük van.

Amennyiben úgy érzi az Ön üzletében is segítségére lehetünk, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén –> Kapcsolat

EnglishHungary