Virtuális szerverek – VPS

Virtuális szerverek - VMware VPS - Carbon Free ServerKöltséghatékony megoldással saját szerver, ami nem más, mint egy Virtuális Szerver (VPS)! Egy kiváló megoldás a legkülönfélébb feladatokra, itt nincs szükség saját szervergépet vásárolni drágán, elegendő a feladathoz szükséges IT erőforrásért fizetni.

További előnye, hogy virtuális, emiatt nem fog elfüstölni. Tulajdonképpen néhány kivételtől eltekintve bármilyen feladatra használhatóak a VPS-ek. A jövőben pedig a VPS legnagyobb előnyére is fény derül, hogy rugalmas, bármikor módosítható a gép erőforrásaira vonatkozó paraméterek. Processzor, memória, HDD, mind bővíthető.Virtuális szerverek - VPS - Carbon Free ServerA VMware – amely karbonsemleges működéssel elérhető – a legjobb bérelhető VPS szerver a piacon! Sebességben és árban egyaránt! A VMware korunk egyik legkiforrottabb, legstabilabb és legtöbbet tudó virtualizációs megoldása. Lehetőség van Linux, Windows és Unix szerveroperációs rendszerek feltelepítésére. Telepítés után a virtuális gép ugyanúgy működik, mintha egy a szerverteremben elhelyezett valódi szerver volna.

Virtuális szerverek - Proxmox VPS - Carbon Free ServerA Proxmox LinuX Container VPS megoldás elsősorban azok részére ajánljuk, akik valamilyen Linux alapú VPS szervert kívánnak üzemeltetni önálló web kiszolgáló, ftp, dns vagy e-mail szerverként. Előnye a webhostinghoz képest, hogy az erőforrások dedikáltan használhatóak, emiatt minimális annak az esélye, hogy más Ügyfél miatt lassul a kiszolgálása weboldalának.

A piacon számtalan IT szolgáltató ajánl mindenféle VPS csomagot. Jól fontolja meg, mi személyre szabjuk önnek, telepítéssel, konfigurálással kapja meg ahogy szeretné… Ha nem tud döntést hozni vegye fel velünk a kapcsolatot.