Impresszum

A honlap tulajdonosa: OurOffset Ltd.
A honlap fenntartója/üzemeltetője: RealGen Kft.
A cég levelezési címe: 8412 Veszprém, Pf.: 13. Hungary

A cég adószáma: 14272284-2-07
Közösségi adószáma: HU14272284
A cég cégjegyzékszáma: 19-09-517601

Elérhetőség:
Telefon: +36309270951 | E-mail: [email protected] | Internet: www.ouroffset.com

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az OurOffset Ltd. tájékoztatás céljából teszi közzé.

Az OurOffset Ltd. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
Az OurOffset Ltd. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az OurOffset Ltd. jogosult.

Az OurOffset Ltd. logó és a ServerGreenElite márkanevek az OurOffset Ltd. kereskedelmi védjegyei.

A honlapon megjelent szövegek, képek oktatási, szemléletformálási és tájékoztatási céllal ingyenesen felhasználhatók, idézhetők, azonban meg kell nevezni a szerzőt, és forrásként a http://website.carbonoffset.hu címet.

Az OurOffset Ltd. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az OurOffset Ltd. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az OurOffset Ltd. és az üzemeltető semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az OurOffset Ltd. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az OurOffset Ltd. és az üzemeltető nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az OurOffset Ltd. és az üzemeltető kifejezetten kizárja.

Az OurOffset Ltd. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az OurOffset Ltd. weboldalaihoz kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
Az OurOffset Ltd. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.